10 KM COOPMILA

Den klassiske 10 kilometeren – oppnåelig for de fleste

Ta med deg venninnegjengen, kompisene, kollegaene, klubben eller hele familien og bli med på løpefesten!

Løypa tar deg med gjennom byen og viser noe av det beste Kristiansand har å by på: Opplev stemningen med start og mål på øvre Torv. Løp nedover Markens gate, rundt kulturhuset Kilden, bli heiet frem gjennom Fiskebrygga og videre langs den flotte bystranda. Her er det mye liv og røre. Ta ut rundt Tangen, løp videre oppover langs Otra, over den nye sykkelbroa og bort til Kjøita. Her er du over halvveis!

Ved roklubben er det drikkestasjon og her kan du få velfortjent påfyll før du tar fatt på resten av løpet. Traséen går videre nedom Galgebergtangen, der du blir løftet opp løpets eneste ordentlige motbakke av et entusiastisk publikum. Nå tar du fatt på siste del ned mot Rundingen, forbi Rådhuskaféen og over gamle Lundsbroa før løypa slynger seg inn i bygatene igjen i ytterkanten av kvadraturen. Hold koken ned mot Slottet, sving inn i folkelivet i Markens, gi alt oppover Torvet og ta i mot jubelen på vei inn i mål.

Alle oppfordres til å møte 10 minutter før starttiden, slik at vi får plassert dere i riktig startpulje, gitt god info og preppet dere før start.

Fartsholdere

Dersom du har satt deg et tidsmål, kan det være motiverende og til god hjelp å følge en fartsholder gjennom løpet. Fartsholderne våre skal holde jevn fart og være lette å se og følge i traseen. De løper med ballonger med forventet sluttid på.

På 10 km blir det fartsholdere som hjelper deg inn like under henholdsvis 40 min, 42 min, 45 min, 47 min, 50 min, 55 min og 60 min.

Drikkestasjoner

Det er to drikkestasjoner i løypa. Den første er på Bystranda og den andre finner du etter ca 5,5 km, ved Roklubben på Kjøita. Det blir også servering av drikke ved målgang.

Løypekart 10 km Coopmila