Phonero 5 km

5 km med 5G fart fra Phonero

Phonero inviterer med deg, kollegaer og venner – til en uhøytidelig og morsom 5 km tur gjennom indrefileten av Kristiansand sentrum. Vårt mål er å få deg og disse kilometerne til å suse forbi som om du surfet i vårt 5G-nett – raskt og uten stans!

For alle og enhver

Sommerløpet handler om å ha det gøy og kjenne på lykkerusen når du passerer målstreken. Vi har lagt til rette for at absolutt alle skal finne sin plass her, uansett form eller fart. Om du vil ta en snarvei for en kortere runde, ingen problem – løypen er merket slik at du enkelt kan fullføre løpet til under 3 km. Det er selvsagt mulig å stille med både barnevogn, rullestol eller ledsager ved din side – alle er velkomne.

Praktisk info

  • Oppmøte: Møt opp 10 minutter før startskuddet ditt går. Da får vi ordnet med de praktiske detaljene og kanskje du får en aldri så liten peptalk og boost fra vår speaker også.
  • Følg en Fartsholder, eller ikke: Om du er ute etter å knuse din personlige rekord, eller bare vil holde et bestemt tempo, har vi fartsholdere klare til å guide deg. Disse er superflinke til å justere farten slik at du kan gi jernet nedover og ta det piano oppover. Se etter de store ballongene – de viser vei til mål på under 20, 25, eller 30 minutter under hele løypen.­

Vi i Phonero stiller med et sterkt lag løpende selv – men vi skal i tillegg sørge for god stemning hele veien – og ikke minst noen overraskelser underveis som forhåpentligvis gir deg en ekstra Boost.

Sees vi ved startstreken?

Fartsholdere

Dersom du har satt deg et tidsmål kan det være motiverende og smart å følge en fartsholder gjennom løpet. Fartsholderne våre er instruert til å holde et jevnt tempo, og til å tilpasse farten etter traseen. Det vil si at de vil holde et litt høyere tempo i nedoverbakker og på flater, slik at dere kan slakke av på farten i motbakkene.

Fartsholderne skal være lette å se og følge i traseen. De løper med ballonger med forventet sluttid på. 

På 5 km blir det fartsholdere som hjelper deg inn like under henholdsvis 20 min, 25 min og 30 min.

Løypekart – Phonero 5 km

 
Har du 5 kilometeren som mål?

Løypa slynger seg fra torvet, ned til strandpromenaden, Tresse, bystranda, Tangen, over på Kjøita og rundt hele til du løper over den nye sykkelbroa og ned Rådhusgata til mål!